A kosár üres

Üzleti kártyák

Partnereinek készíthet teljesen személyre szóló ajándékot: az Aranykártya együttműködésük elismeréséhez méltó egyedi ajándék.

Elkészítheti saját cége arculatával ellátott exkluzív ajándék aranykártyáját, amelyet átadhat meglévő és leendő ügyfelei részére. Némelyik cég karácsony táján egyedi ajándékot ad a dolgozóknak is.

Gondoljon csak bele, ki az, aki ne vetne egy pár elismerő pillantást cége tevékenységére, ha egy ilyen exkluzív ajándékot kapna öntől? Biztosra veheti, hogy nem az internet bőséges kínálatát fogja böngészni, hanem az Ön által adott különleges ajándék fog eszébe jutni és ezáltal már bővült is az Önnel szerződött partnerek száma.

Tűnjön ki a tömegből egy ilyen egyedi ajándékkal!!!

 

aranylapka 3d

Kiemelt Ügyfelei megfelelő elismerést kapnak?

MEGFELELŐ PRESZTIZS, ELÉGEDETT ÜGYFELEK ÉS PARTNEREK A JÓ ÜZLET FONTOS ALAPELEME

AranyKártyáinkkal úgy ajándékozhatja meg kiemelt ügyfeleit és parnetereit, hogy közben nem csupán egy mindenki álltal garantáltan kedvelt és értékálló ajándékot adát, de közben saját vállalatát és tevékenységét minőségi és célzott szinten reklámozza.

Üzleti Referenciák

judo legrand oisi

International Judo Federation
Évforduló

A Nemzetközi Judo Szövetség - IJF alapításának 60 éves évfordulójára készített emlékkártyák. A kártyán az IJF alapítója, Jigoro Kano nagymester látható. Az Aranykártyákat fontos közéleti személyek, államfők, stb fogják kapni.

Le Grand Kaszinó
Fekete-kártya

A Le Grand Kaszinó a főváros legexkluzívabb játékterme, amely a belváros szívében helyezkedik el. A Fekete-kártya (Black Card) a kiemelt törzsvendégeknek és ügyfeleknek kijáró tisztelet elismerése.

Oishi Green Tea
Partnerkártya

Az OISHI GROUP Co. Thaiföld piacvezető élelmiszeripari gyártója. Az Aranykártya az OISHI GREEN TEA, „ivásra kész” üdítőital népszerűsítésére szánt partner kártya.